Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 952 Rep Puanı : 13461 Teşekkür Aldı : 0 Kayıt tarihi : 29/10/09 Nerden : Kocaeli/Gebze İş/Hobiler : MEsaj atmak :D Lakap : Sezo
Dosya yeni başlıyacak arkadaşlar için yararlı olacaktır .Dosyaları sıkıştıran arkadaş videoları sıkıstırmayı(encoding) unuttuğu icin malesef 29 mb 'lık dosya actıgınız zaman 6.9 gb olacak ,dedigim gibi yeni başlayan arkadaşlar için oldukca yararlı olacağını düşünüyorum (draft,fillet,hole,montaj,shaft,shell,rib,thicknes s..vb komutlar örneklerle işlenmiş)
Catia icin hazırlanmış analiz notlarını ingilizce olarak sunuyorum,analiz hakkında bilgi edinmek yada bilgilerini tazelemek isteyen arkadaşlara eminim lazım olacaktır
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 871x723.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 868x797.
CAtia Örnek PArçalar toplam 11 tane CATPart dosyaları halinde
Catiada çizilmiş toplam 11 tane dosya bulunmaktadır. Dosyalr üzerindeki yapılan işlemleri bir bir görebilir ve istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Yapılış aşamalarını incelemenizi öneriyorum.
Dosya Boyutu:4.3 Mb Dosya Formatı : CATPart Parça Sayısı : 11